Foto: PR Foto

Tag med på spøgelsesjagt - før alle andre

Du kan nu komme med til en eksklusiv forpremiere på to afsnit af vores helt nye og uhyggelige serie "Er der nogen?"

Sammen med fire tossede frederikshavnere har TV2/Nord været på spøgelsesjagt på en stribe nordjyske slotte og herregårde. Bevæbnet med natkameraer og en god portion eventyrlyst lod de fire gutter sig lukke inde i skumle fangekældre, kolde krypter og i henfarne slægters gamle stuer. Så ventede vi på midnat. På spøgelsestimen. Og så slukkede vi lyset.

Det er der kommet en stribe spændende og meget anderledes tv-programmer ud af. Vi får både fortællingen om de gamle slotte og herregårdes ofte blodige og dramatiske historie. Vi hører om de hvide damer, de uforklarlige, klagende lyde om natten - og om gamlingen med de brændende øjne. Og så stiller vi spørgsmålet ud i mørket: Er der nogen.

Uden at afsløre for meget: Fire frederikshavnere kan blive bange. Meget bange.

Køb billetter til forpremiere

Tv-programmet Er Der Nogen har 10 afsnit. Det første vises på TV2/Nord Salto 3. april klokken 19.45. Men du har mulighed for at komme til eksklusiv forpremiere og opleve to afsnit på det store lærred, nemlig i biografen Palads 1-2-3 i Frederikshavn. Det sker fredag den 27. marts klokken 15.30. Programmerne introduceres af de fire spøgelsesjægere, som du også får mulighed for at stille spørgsmål til.

Prisen er 50 kroner per billet - med i den pris er en rabatkupon på 25 kroner, som kan anvendes til køb af forfriskninger i biografens kiosk.

Billetter sælges efter først til mølle-princippet og kan købes ved Karen Bering på kabe@tv2nord.dk. Max.4 billetter pr. person.

Er der nogen?

Besøg Er der nogen? på facebook