LIGE NU:

Talentfuld keeper bryder med Mors-Thy

Mads Melgaard stopper før tid i Mord-Thy Håndbold.

Håndboldmålmanden Mads Melgaard, der indtil nu har haft kontrakt med ligaklubben Mors-Thy Håndbold har udnyttet en klausul i sin kontrakt og ophævet den med et år tilbage.

- Mads har været igennem en rivende udvikling igennem de 2 år han har været i MTH, og vi er rigtig kede af, at han forlader os nu, da vi føler at vi kunne have udviklet ham yderligere de kommende år, siger sportschef i Mors-Thy Håndbold Lars Svane Nielsen.

- Planen var, at Mads næste år som udgangspunkt skulle være 3. valg på posten, så han stille og roligt kunne udvikle sig videre i et godt træningsmiljø og med masser af spilletid på 2. Div. Holdet. Det har Mads valgt at takke nej til, og det har vi selvfølgelig respekt for. Selvom vi ikke synes det er den rette beslutning, vil vi selvfølgelig ønske Mads held og lykke med fremtiden, og vi håber at Mads udvikler sig rigtig godt, så han engang ude i fremtiden igen vil trække i MTH trøjen, fortsætter sportschefen.

Mads Melgaard, der har fået sin håndboldopdragelse på Mors og siden kom tilbage efter to år i Ikast har endnu ikke styr på fremtiden, men søger nye urdfordringer fordi han ikke kan se sig selv i den rolle, der er tænkt til ham.

- Jeg håber at finde et sted, hvor jeg kan udvikle mig lige så godt som jeg har gjort i MTH, og at jeg senere i karrieren igen vil være at finde i MTH, som er en rigtig god klub. Jeg vil gerne takke alle folk i og omkring Mors-Thy Håndbold og Håndbold College Mors, for den store opbakning jeg har fået i de sidste 2 år og jeg håber at jeg kan få sluttet rigtig godt af og være med til at sørge for, at vi bliver i ligaen og i 2. Division med 2. holdet, siger Mads Meldgaard.

070321 sommehussalget bommer stadig

play Sommerhussalg boomer stadig under corona

070321 Unge under corona

play Mette-Marie tager sine elever med på gåtur: - Jeg blev ikke lærer for at være sammen gennem en skærm

20210203-172144-L_29Mb

play Politiker lægger pres på minister: - Døve skal have adgang til tolkede videoer

080321 Brand i Blenstrup

Brand i Blenstrup: Ægtepar sprang ud fra husets førstesal

070321 sommehussalget bommer stadig

play Sommerhussalg boomer stadig under corona

070321 Unge under corona

play Mette-Marie tager sine elever med på gåtur: - Jeg blev ikke lærer for at være sammen gennem en skærm

Til forsiden

Til forsiden