Team Concordia-Vesthimmerland i Norge

Team Concordia-Vesthimmerland stillede mandag til start i norske Rogaland GP. Målet var helt klart en podieplacering, men det skulle vise sig at blive lige ved og næsten...

<b>Løbet</b>
Allerede meget tidligt i det næsten 200 km lange lob lykkedes det for en 17-mandsgruppe at få et pænt hul til feltet. Med i gruppen havde Team Concordia-Vesthimmerland både Kaspar Schjønnemann og Michael Larsen.
Forspringet blev stille og roligt udbygget og med omkring 30 km til mål stod det klart at gruppen ikke ville blive hentet.
På de sidste fem små omgange af ca. seks km blev gruppen flere gange forsøgt sprængt med det resultat at omkring 10 ryttere kom samlet til mål.

<b>Afslutningen</b>
Her viste nordmanden Håvard Nybo sig hurtigst, mens Kaspar Schjønnemann måtte tage til takke med at blive første mand uden for podiet på lobets fjerdeplads, mens Michael Larsen blev nr. syv.

<b>Øvrige placeringer</b>
De to Concordia-Vesthimmerland ryttere blev således bedste og næstbedste danskere, mens Daniel Holm Foder til sidst rykkede fra det stærkt reducerede hovedfelt, hvilket gav en 25. plads, mens Philip Nielsen, Simon Lerbech og Nicolaj Olesen kom i mål med feltet umiddelbart efter.

<b>Sportsdirektøren tilfreds</b>
Sportsdirektør Jorgen Marcussen var tilfreds med holdets indsats:
- Det gik hen og blev et mærkeligt løb. Morgenudbruddet var en relativ stor gruppe og bestod af et par ryttere fra hvert af de stærkeste hold. Vi havde sat næsen op efter minimum en podieplacering, men med en fjerde- og en syvendeplads, så kan vi ikke tillade os at være utilfredse. Alle seks ryttere viste god form og vi er helt sikkert klar til at køre et godt GP Ringerike fra onsdag til søndag, slutter Jorgen Marcussen fra Norge.

Forsiden lige nu