Team Tvis Holstebro smadrer Aalborg i pokalsemifinale

Aalborg Håndbold kunne intet stille op mod Team Tvis Holstebro i dagens semifinalekamp i Gigantium.

Team Tvis Holstebro er klar til at møde Skjern Håndbold i søndagens pokalfinale for herrer.

Lørdag spillede træner Klavs Bruun Jørgensens formstærke Team Tvis-mandskab sig meget overbevisende i finalen med en storsejr på 28-21 over Aalborg Håndbold.

Det skete ovenikøbet på nordjydernes hjemmebane, Gigantium, der lægger gulv til Final 4-stævnet i pokalturneringen.

Aalborg Håndbold fulgte med til 2-2, men så overtog gæsterne initiativet og gik til pause med en føring på 14-7.

Aalborg Håndbold, der for nylig tabte hele 11-31 hjemme til FC Barcelona i Champions Leagues 1/8-finaler, kom sig aldrig over første halvlegs lussing, og spændingen var helt væk i anden halvleg.

Jonas Larholm blev Team Tvis Holstebros topscorer med ni mål, mens Håvard Tvedten lavede syv mål for Aalborg.

Team Tvis Holstebro ser ud til at have timet formen perfekt, selvom holdet må undvære sin langtidsskadede topscorer, Michael Damgaard.

Klubben er ubesejret i alle 15 kampe i år i alle turneringer. 13 er vundet, mens to er endt uafgjort.

Tidligere lørdag vandt Skjern Håndbold overraskende den første semifinale med 26-23 over KIF Kolding København.

Favoritterne førte ellers 13-9 ved pausen, men i anden halvleg satte Skjern gang i et imponerende comeback.