Team Vesthimmerland bliver i 1. division

Lørdag spillede Team Vesthimmerland den afgørende kamp om nedrykning til 2. division.

Team Vesthimmerlands herrehold havde alle kort på hånden, da de lørdag spillede den afgørende kamp i nedrykningsspille i håndboldens 1. division. Over to kampe skulle de afgøres, om det var 2. divisions-holdet fra Tønder eller 1. divisions-holdet, Team Vesthimmerland, der fra næste sæson skulle spille 1. division. Vesthimmerland vandt den første kamp 24-27 på udebane, og derfor kunne de selv afgøre, om de forsat skulle være et hold i landets næstbedste liga.

Selv om gæsterne fra TM Tønder fulgte godt med i starten af kampen, var Team Vesthimmerland alligevel for stor en mundfuld. Vesthimmerland trak fra i midten af første halvleg og kunne gå til pause med en føring på 18-11

I anden halvleg startede gæsterne fra Tønder bedst og var på et tidspunkt kun nede med tre mål. Men Team Vesthimmerland viste, at de var en klasse bedre. Kampen endte 32-27 til hjemmeholdet.

- Jeg tror, det betyder, at jeg har lidt ondt i hovedet i morgen, siger en glad træner Kristian Pedersen til TV2/Nord.

- Der er stor forskel på 1. og 2. division, og Tønder er et rigtig godt hold, men jeg synes, vi fik vist, at der var forskel i dag, siger Kristian Pedersen.