Team Vesthimmerland rykker i 1. division

Team Vesthimmerlands herrer spillede sig til oprykning, da de søndag eftermiddag slog Stoholm IF i anden division.

Der var lagt op til en intens håndboldkamp, da Team Vesthimmerland søndag eftermiddag mødte Stoholm i anden division. Team Vesthimmerland kunne med en sejr rykke op i første division. Stoholm derimod kæmpede for ikke at ryge ud af anden division.

- Vi er mega tændte og klar på at tage en sejr og rykke op, siger Team Vesthimmerlands målmand Michael Svenstrup.

Selv om det på papiret lignede en let kamp for Vesthimmerlands herrer, så bed Stoholm fra sig, da kampen først var fløjtet i gang.

Det meste af første halvleg var Team Vesthimmerland bagud med et til to mål, og først 25 minutter inde i i kampen kom de for første gang foran med 12-11. Ved halvleg var stillingen lige 14-14.

I anden halvleg fortsatte det tætte spil. Først midt i anden halvleg trak Team Vesthimmerland langsomt fra sine modstandere. To udvisninger til Stoholm betød et forsping på fire mål til vestjyderne med stillingen 21-17.

Kampen endte med en sejr til Team Vesthimmerland på 27-25, der dermed har sikret sig oprykning til første division fra næste sæson.

- Jeg er stolt af spillerne og stolt af Team Vesthimmerland, der efter bare to år kan få et første divisions-hold op at stå, siger træner Kristian Pedersen.