Foto: TV2/Nord

Terndrup-borgere anmeldt: Kunne ikke vente på gadelys

En eller flere borgere i Terndrup er så trætte af, at byen er mørklagt, at de selv har sluttet gadelyset til igen. De er nu meldt til politiet.

Der er stadig mørkt i en del af Terndrup. Da Rebild Kommune i starten af februar opdagede, at flere af installationerne var livsfarlige, blev der slukket for gadelygterne. En del er lyset er kommet igen, men hele udbedringen er først gennemført til maj.

Så længe har en eller flere borgere i Terndrup ikke kunnet vente på gadelyset. Lygterne på Krogsholmvej er således blevet tilsluttet på eget initiativ, og det har medført livsfarlige situationer for de elektrikere, som er i gang med at reparere gadelyset.

- Det er en meget alvorlig situation. Elektrikeren gør sit arbejde i sikker forvisning om at strømmen er afbrudt. Og det klart for enhver, der tænker sig bare en lille smule om, at der let kan opstå en livsfarlig situation, når der alligevel er strøm på, siger Per Schriver, chef for Center Plan, Byg og Vej ved Rebild Kommune.

- Jeg er dybt forundret over, at nogle kan være så tankeløse og forstår godt at elektrikeren er vred. Vi har ikke afbrudt gadelyset for at genere nogen, men fordi vi stod med nogle livsfarlige lygtepæle, siger Peter Schriver.

Gadelygterne er blevet frakoblet igen, men sagen er så alvorlig, at installatøren har meldt den til det lokale politi.