225 deltager i den kommende uge i ø-lejr på Livø.

Terror sætter sit præg på ø-lejr

[size=3]SF's Oplysningsforbund holder for 35. gang ø-lejr på Livø. Fredagens terrorhandling i Norge giver stof til eftertanke.   [/size]  

I den kommende uge deltager 225 i SF's Oplysningsforbunds  ø-lejr på Livø. En ferie for alle aldre, hvor der både bliver diskuteret politik, spillet volleyball og sunget ved bålet. Men i år får kursisterne en noget anderledes start.
-  Det er så forfærdeligt det der er sket i Norge, men vi betragter det som en gal mands værk, og derfor fortsætter vi vores lejr som hidtil, siger leder af den kommende uges lejr Anne Heisterberg. Hun har lørdag haft kontakt med Nordjyllands Politi.
-  Politiet ser også handlingen i Norge som et enkelt tilfælde. Men vi er selvfølgelig berørte af terrorhandlingen, og derfor samler vi også det nye hold kursister i eftermiddag, så vi kan få afklaret eventuelle spørgsmål og nervøsitet, siger Anne Heisterberg. Hun pointerer, at lejren på Livø ikke er politisk, men det er SF's Oplysningsforbund, der arrangerer.

- Det er ligesom, at deltage i et højskoleophold. Der kommer mennesker med forskellige politiske holdninger. Vi ser fremad og håber på at få en god uge her på Livø til trods for at det bliver en noget anderledes start end de andre år, siger Anne Heisterberg.