Testkamp endte uden mål

Trods massivt AaB-pres endte testkampen mellem Vedsyssel og AaB uden mål.

Søndag fylder sportsdirektør i AaB Allan Gaarde 40 år. Men han fik ikke en sejr i fødselsdagsgave af sine tropper, der i årets anden testkamp spillede 0-0 mod 1. divisionsholdet Vendsyssel FF.

De pressede ellers på igennem hele kampen og gav hjemmeholdets keeper Jesper Christiansen masser at lave. Men han gjorde sit arbejde til topkarakter og lod nettet forblive tomt gennem hele kampen.

Rasmus Jönsson, der er vendt tilbage til banen efter at have været ude med en skade i otte måneder, var eller hurtig til at teste Christiansen og sendte en afslutning mod hjemmeholdets mål efter kun syv minutter, men den gik forbi.

AaB havde et massivt spilovertag i kampens første 15 minutter, men derefter kom hjemmeholdet bedre med og fik i flere omgange Carsten Christensen, der fik lov til at starte i mål, sat på prøve. Stillingen efter første halvleg var dog den samme, som da kampen blev fløjtet i gang.

I pausen skiftede AaB ud på ni pladser og med friske ben kunne danmarksmestrene fortsætte det pres, de lagde Vendsyssel under i starten af kampen. Gentagelserne gik også igen i holdets chancer, der ikke fik netmaskerne til at blafre, og således sluttede kampen uden mål.

AaB's første testkamp mod AGF endte også uden sejrsherre, men her blev der i den grad scoret mål. Den kamp endte 3-3.