Thybo vinder Bronze i Skills-VM

Vognmaler fra Frøstrup overraskede sig selv og vandt bronze ved VM i Skills i Leipzig.

Søndag aften kunne den danske delegation ved Worldskills - VM for unge håndværkere - gøre status over måneders forberedelse og fire benhårde konkurrencedage i Leipzig. To medaljer i sølv og bronze og ni medallions of excellence - æresmedaljer givet til deltagere med over 500 point blev resultatet, og den ene af medaljerne kommer til Nordjylland.

Vognmaler Mathias Bliksted Vigsøe Frimor fra Frøstrup ved Thisted kan tage en flot bronzemedalje med hjem. Han blev samtidig udnævnt som Danmarks bedste deltager ved Worldskills

- Jeg havde slet ikke regnet med at få medalje. Faktisk troede jeg, at jeg lå helt uden for medaljerækken. Så det er virkelig helt vildt fedt at få bronze, lød det efter afslutningsceremonien fra en meget glad Mathias Bliksted Vigsøe Frimor.

Sølvmedaljen kom om halsen på murer Mathias Nielsen fra Mejrup ved Holstebro.

Over 1000 deltagere fra 53 forskellige lande og regioner deltog ved Worldskills, der bliver afholdt hvert andet år. Ved årets mesterskaber besøgte over 200.000 mennesker stævnet.