Martin Pedersen skal spille fodbold på Færøerne. Foto: TV2/Nord

Tidligere AaB'er til Færøerne

Aalborg-drengen Martin Meldgaard Pedersen er flyttet til Færøerne. Han har skrevet kontrakt med B36 Tórshavn for denne sæson.

Seks dage har Martin Pedersens færøske eventyr varet indtil nu. Den 29-årige forsvarsspiller har startet træningen i sin nye klub B36 Tórshavn.

- Det har været meget positivt. Det er nogle rigtig flinke gutter både på og omkring holdet, og jeg synes også, at byen er rigtig hyggelig, siger Martin Pedersen.

Efter at have spillet i flere danske superligaklubber og 1. divisionsklubber udløb Martin Pedersens kontrakt med FC Fredericia, og da ingen af parterne var interesserede i at forlænge samarbejdsaftalen, takkede han ja til det færøske tilbud.

- Mine forventninger til opholdet heroppe er først og fremmest at gøre det godt for B36 og blande os i toppen af ligaen. Derudover håber jeg, at det bliver et eventyr udenfor banen. Lidt ligesom, da jeg var 8 måneder på Island, siger Martin Pedersen

Martin Pedersen har kontrakt med B36 frem til oktober måned 2013.

- På min første gåtur nede omkring havnen svømmede der to hvaler forbi mine fødder, så der fik jeg allerede min første store oplevelse, siger han.

Niveauet i den færøske liga svarer til et sted imellem 1. og 2. division i Danmark.

Martin Pedersen har tidligere spillet mange år i AaB og har også været omkring truppen i FC Hjørring.