Seneste nyt:

Tidligere DF'er vil ikke afvise at melde sig ind i Støjberg-parti

I begyndelsen af juni meldte Kristoffer Hjort Storm sig ud af Dansk Folkeparti efter at have været medlem af partiet i 12 år.

- Det ved jeg ikke. Det må tiden vise.

Sådan lyder svaret fra den tidligere Dansk Folkeparti-politiker Kristoffer Hjort Storm, når man spørger ham, om han vil melde sig ind i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. 

Han kan ikke afvise, at han på et tidspunkt vil melde sig ind i partiet, men han ved allerede nu, at han vil skrive under på en vælgererklæring. 

De seneste mange måneder er det blevet diskutere vidt og bredt, hvad Inger Støjberg skal bruge fremtiden på. 

I december sidste år blev hun smidt ud af Folketinget, efter hun blev dømt ved en rigsretssag. Men nu står det klart, at hun danner et nyt parti. Det har hun bekræftet i et interview med Skive Folkeblad.

Klokken 12.30 torsdag vil hun tale med TV 2 om sit nye parti. Du kan også høre interview med Inger Støjberg i TV2 Nords udsendelse klokken 19.30.

Skal ikke være en DF-kopi

Ifølge Kristoffer Hjort Storm kender han og Inger Støjberg hinanden ret godt, og de har haft en dialog om partiet, hvor den tidligere DF'er fortalte, hvad der skulle til, før han vil melde sig ind i partiet. 

- Jeg fortalte mine klare holdninger, og hvad jeg synes, der kunne være interessant i et nyt parti, men jeg ved ikke, om partiet kan rumme det, siger Kristoffer Hjort Storm, der er rådmand i Aalborg Kommune.

Klokken 12.30 torsdag taler Inger Støjberg med TV 2 om sit nye parti, Danmarksdemokraterne.
Klokken 12.30 torsdag taler Inger Støjberg med TV 2 om sit nye parti, Danmarksdemokraterne.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Det handler blandt andet om, at han skal tro på det nye projekt. Han skal se, at det er en sund organisation, og så skal det ikke være en kopi af Dansk Folkeparti. For Kristoffer Hjort Storm er det vigtigt, at det er et nyt parti med nye politiske budskaber. 

Måske er hun ikke interesseret

I begyndelsen af juni meldte han sig ud af Dansk Folkeparti, som han har været medlem af i næsten 12 år. 

Siden da har flere borgere skrevet til ham, at de godt kunne se ham og Inger Støjberg sammen i et nyt parti. Men at melde sig ind kræver, at han og Inger Støjberg også selv kan se, at de har en fremtid sammen i et parti. 

Efter Kristoffer Hjort Storm fortalte sine tanker om et nyt parti til Inger Støjberg, har hun ikke kontaktet den tidligere DF'er, lyder det fra ham. 

- Det kan være, at hun ikke er interesseret i at få mig med, men hun har også haft travlt, siger Kristoffer Hjort Storm. 


Splitbillede 2 og 3 - 1080

play Nordjyske festivaler gjorde comeback efter corona – sådan er det gået

Politi

Politi har identificeret formodet gerningsmand bag groft overfald på 17-årig

Orangutang

play Aalborg Zoos nye orangutang-par ser hinanden an

Maskinmester uddannelse

Før deadline: Maskinmester-uddannelse melder klar til start

Splitbillede 2 og 3 - 1080

play Nordjyske festivaler gjorde comeback efter corona – sådan er det gået

Politi

Politi har identificeret formodet gerningsmand bag groft overfald på 17-årig

Til forsiden

Til forsiden