LIGE NU:

Tilbage i Nordjylland: Lukas Graham besøger to nordjyske festivaler i 2020

Både Thy Rock i Thisted og Nibe Festival kan allerede nu løfte sløret for et af hovednavnene på næste års festivaler.

Hele to nordjyske festivaler kan mandag afsløre, at Lukas Graham bliver en del af deres hovednavne til næste sommer. Det danske popikon er således på plakaten til både Nibe Festival og Thy Rock i Thisted. 

- Koncerten i Nibe er selvfølgelig endnu et highlightet kapitel, og lige så selvfølgelig bliver Lukas Graham et af hovednavnene på Nibe 2020. Det var han sammen med Robbie Wlliams tydeligvis også til Smukfest i sidste uge. Det var to koncerter, der stopfyldte området omkring bøgescenerne, siger Peter Møller Madsen, festivalleder hos Nibe Festival. 

Sidst Lukas Graham spillede på Nibe Festival var i 2015, hvor han samtidig optrådte sammen med Suspekt på festivallen. 

Publikumønske går i opfyldelse

Det er fjerde gang, at Lukas Graham vil gæste festivalen i Skalskoven ved Nibe, mens det for Thy Rocks vedkommende er et længeventet ønske, der endelig går i opfyldelse.

- Det at han vælger Thy er lidt af et scoop og vidner om, at musikerne er glade for at spille for vores fantastiske publikum på Thy Rock. Gennem de senere år har rigtigt mange af vores gæster udtrykt ønske om at se Lukas Graham på Thy Rock, og det ønske kan vi nu opfylde, siger en glad Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock.

Også Lukas Graham selv glæder sig til, at skulle spille i Thisted.

- Vi har aldrig spillet på Thy Rock før, men vi glæder os meget til at opleve festivalen og gæsterne. Det er altid ekstra spændende, når vi besøger en ny festival for allerførste gang, siger Lukas Graham.

Lukas Graham er det første af en række kunstnere, der spiller på Thy Rock 2020. De øvrige offentliggøres senere på året.

Med offentliggørelserne af Lukas Graham starter billetsalget til både Nibe Festival og Thy Rock i dag, mandag 12. august. 

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden