Tillidsmand maner til besindighed og frygter heksejagt mod sex-professor

Komisk, pinligt eller så groft at det burde koste en fyring... Meningerne er mange efter TV2/Nord i aftes kunne afsløre, at en professor fra Aalborg Universitet gennem længere tid har brugt et af Universitets kælderlokaler til sexorgier.

På Universitetet maner tillidsmanden til besindighed. Han frygter for heksejagt mod professoren, der af ledelsen har fået en påtale, efter det blev kendt, at han har brugt et af universitetets kælderlokaler til sexorgier.

Det er private optagelser med et webkamera, der har afsløret sexorgierne, hvor munkekutte klædte mænd gennem flere timer har hård og avanceret sex med en kvinde.

Professoren, der angiveligt deltager aktivt på optagelserne, får lov til at fortsætte sit job på Aalborg Universitet, og her frygter man, at der nu bliver kigget skævt til alle professorer - og især en.

- Jeg har på fornemmelsen at min primære rolle bliver at beskytte den mand, som kan ende med at blive jagtet. Jeg ikke kender identiteten på vedkommende, men jeg mener lige nu, at vi skal passe på ikke at går i gang med en heksejagt, siger Lars Andersen, lektor og tillidsmand for en del af de ansatte på Aalborg Universitet.