Foto: Per Frank Paulsen

Tiltalt for stribe af uheldige røverier

To mænd er tiltalt ved retten i Aalborg for at stå bag en stribe røverier i Vodskov, Sulsted og Nørresundby.

De to mænd er tiltalt for at stå bag en stribe røverier i perioden 24. november til 21. december sidste år. Og det er ikke gået helt efter planen hver gang.

Ved det første røveri den 24. november blev MQ Kiosken i Vodskov udsat for røveri, hvor den ene af de tiltalte truede ekspedienten med kniv, og derefter flygtede med den anden tiltalte i en bil.

Allerede dagen efter blev det Faktas tur. Her havde personalet dog, kloge af skade efter utallige røverier, barrikaderet sig i personalets opholdsstue, og den ene tiltalte måtte tage tomhændet derfra.

Senere samme aften var de to tiltalte dog lige så uheldige, da de angiveligt forsøgte at røve et pizzaria i Nørresundby. Her blev de jaget væk af ejeren, som truede dem med en pizzaspade.

Den 19. december skulle de tiltalte have røvet SuperBrugsen i Vodskov iført malerdragter. De truede med kniv og kølle og slap afsted med et større pengebeløb.

Den 21. december var det Dagli' Brugsen i Sulsted, der blev udsat for røveri, hvor de tiltalte skulle have truet personalet til at udlevere penge og cigaretter.

De er desuden tiltalt for flere tilfælde af tyveri og biltyveri.

Sagen fortsætter den 25. og 27. juni.

(Opdateret)