Seneste nyt:

The Times: 2 nordjyske hoteller blandt Skandinaviens bedste

Ruths Hotel i Skagen og Strandhotellet Blokhus er med på en liste over de 20 bedste sommerhoteller i Skandinavien lavet af The Times i England.

Det er ikke meget mere end et år siden, at Strandhotellet Blokhus første gang slog dørene op og tog imod sine første gæster.

Men på det ene år er det lykkedes hotellet at markere sig blandt de bedste sommerhoteller i Danmark. I hvert fald hvis man skal tro en ny liste i den engelske avis The Times, som lister de 20 bedste af slagsen i Skandinavien.

 

Det er ikke meget mere end et år siden, at Strandhotellet Blokhus første gang slog dørene op og tog imod sine første gæster.

Her bidrager Danmark med fem, og to af dem ligger i Nordjylland: Strandhotellet Blokhus og Ruths Hotel i Skagen. Derudover har også Skodsborg Kurhotel på Sjælland, Falsled Kro på Fyn og Hotel Nordlandet på Bornholm fundet vej til listen.

Bemærket for beliggenhed og charme

Af listen hos The Times fremgår det, at især det smukke landskab ved Vestkysten og den gennemførte stil på Strandhotellet Blokhus har været med til at kvalificere det. 

- I hjertet af den lille badeby Blokhus åbnede Strandhotellet sidste år. Der er 38 værelser med franske vinduer, smukt indrettet med blåt og hvidt og med en dejlig charme ud til kysten, skriver The Times.

Siden åbningen for godt et år siden har Strandhotellet Blokhus arbejdet hårdt for at markere sig på den nordjyske gastronomiske scene og var i foråret med i restaurantkonkurrencen Bedst i Nordjylland.

Omvendt har Ruths Hotel i Skagen lidt flere år på bagen og har for længst slået sig fast som en sværvægter i både hotel- og restaurantbranchen i Nordjylland.

Se den fulde liste her - man skal dog være bruge hos The Times for at læse hele artiklen.