LIGE NU:

Tom Kristensen bliver hos Audi

Tom Kristensen og Audi ønsker begge at fortsætte sammen. Derfor forlænger Le Mans-kongen nu formentlig kontrakten med tyskerne.

Der har været spekuleret i, om Tom Kristensen ville sige farvel og tak til Audi efter 12 succesrige år hos den tyske bilfabrikant, når hans kontrakt udløber ved årets udgang, skriver sporten.dk.

Fire år uden en Le Mans-sejr, interesse fra storsatsende Toyota og en uafklaret kontraktsituation fik således tidligere på året rygterne om et Audi-exit til at race af sted.

Men nu ser den danske Le Mans-konge alligevel ud til at blive hos Audi Motorsport.

For hverken Audi eller Tom Kristensen ønsker at ende det ægtskab, der har gjort danskeren til historiens mest vindende racerkører i det legendariske 24 timers-løb.

Det fastslår Audi Motorsports kommunikationschef Jürgen Pippig.

- Lige nu har vi ingen informationer i retning af, at han vil skifte væk fra Audi eller stoppe sin karriere. Og så vidt jeg ved, så planlægger vi stadig fremtiden sammen med Tom Kristensen, siger han til sporten.dk.

Jürgen Pippig kan faktisk slet ikke se, hvorfor Audi skulle lade deres danske guldfugl smutte.

Dertil er Tom Kristensen en alt for værdifuld skikkelse i det tyske racerteam.

- Selvfølgelig forhandler vi om en ny kontrakt med ham. Tom Kristensen er ikke til diskussion hos Audi, han er værdifuld som en bank for os, siger Jürgen Pippig.

Tom Kristensen bekræfter, at han er tæt på at forlænge sin kontrakt med Audi.

Og den skal ifølge sporten.dks oplysninger gerne falde helt på plads i løbet af december.

- Vi har ikke skrevet kontrakten under endnu, men jeg formoder, at jeg bliver hos Audi. Det er det, jeg gerne vil, og jeg har jo været hos Audi i 12 år. Og når Jürgen Pippig siger, at de også vil det, jamen så må det være sådan, det bliver, siger han til sporten.dk.

Og hvorfor skulle han egentlig også forlade det team, han har fejret seks af sine otte Le Mans-triumfer med, mens to øvrige blev vundet i en Porsche og hos Bentley.

- Der har været kontakt med nogle andre teams, men det er ikke ensbetydende med, at man bare flytter. For penge er ikke alt. Det handler også om, hvor man har lyst til at være, og Audi har behandlet mig godt. Og skal jeg tænke nogle år frem, så er det her, jeg gerne vil være, siger Tom Kristensen.

Selvom han har rundet 45 år, er ambitionen om at føje endnu en Le Mans-sejr til samlingen indtakt. Ligesom danskerens følelser for Audi stadig er brandvarme.

- Jeg har to familier. Jeg har den derhjemme, og så har jeg Audi, og vi har det godt sammen, fastslår han.

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

Cykler på genbrugsplads Over Kæret

play Ny ballade hos Aalborg Renovation

brønderslev 1

play Varetægtsfængslet i surrogat: Mand sigtet for at have slået sin mor ihjel

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

Cykler på genbrugsplads Over Kæret

play Ny ballade hos Aalborg Renovation

Til forsiden

Til forsiden