LIGE NU:

Tom Kristensen hjelm og køredragt på auktion

Tom Kristensen støttede brystkræftkampagnen Breast Friends under 12-timers løbet på Sebringbanen i USA i weekenden, ved at bære kampagnens logo på sin køredragt og hjelm under løbet. Nu sættes køredragten og en unik tvillingehjelm, begge signerede af race

Lørdag nat blev det til en fjerdeplads for den syvdobbelte Le Mans-vinder, racerkøreren Tom Kristensen, i Audi R10 TDI i USA's ældste sportsvognsrace, 12-timers-løbet på Sebring-banen.

Helt ekstraordinært havde Tom Kristensen valgt at støtte brystkræftkampagnen Breast Friends ved at køre med Breast Friends logo på sin køredragt og hjelm. I aften sættes den originale køredragt og en unik tvillingemodel af hjelmen - begge signeret af Tom Kristensen - på auktion hos Bruun Rasmussen Online-auktioner.

- Jeg er glad for og stolt over at kunne støtte brystkræftkampagnen Breast Friends. Jeg har til formålet fået produceret en helt speciel køredragt og hjelm bærende kampagnens logo, som jeg håber, kan være med til at skabe opmærksomhed om den alvorlige sygdom, som rammer så mange kvinder og deres pårørende, udtaler Tom Kristensen i en pressemeddelelse.

Hjelmen er helt unik, da den udover Breast Friends-logoet er malet i Breast Friends farver. Det er en tvillingemodel af hjelmen fra løbet, der kommer på auktion, da Tom Kristensen har valgt at beholde den originale hjelm til sin samling. Hjelmen samt køredragten vil med garanti blive samleobjekter.

Auktionen starter i aften, og der er hammerslag onsdag d. 28. marts kl.19. Indtægterne fra salget går ubeskåret til brystkræftforskning. Følg auktionen og kom med dit bud på www.bruun-rasmussen.dk.