LIGE NU:

Tony Blair vil have bananer og kaffe

Tony Blair har bedt om at få bananer og kaffe, før han går på scenen i Arena Nord i Frederikshavn onsdag aften, fortæller Arena Nords direktør.

Den tidligere britiske premierminister Tony Blair bliver onsdag aften den tredje markante internationale politiker, der besøger Frederikshavn, når han går på scenen i Arena Nord.

- Vi er godt forberedt og føler, at vi har styr på det, men selvfølgelig er der altid lidt kriller i maven, siger Per Malmberg, direktør i Arena Nord.

Blair, som var premierminister fra 1997 til 2007, efterfølger den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og hans vicepræsident Al Gore i rækken af markante politiske talere i Frederikshavn.

61-årige Blair er hovedtaler på Global Business Seminar, hvor 500 erhvervsledere deltager.

- Vi ville da gerne have solgt nogle flere billetter, men vi holder fanen højt og skal nok få et fantastisk arrangement, siger Per Malmberg.

Sikkerhedniveauet er højt ved onsdagens arrangement, og som ved andre store besøg har Tony Blair sit eget rum i Arena Nord, hvor han kan forberede sig til at gå på scenen. Her har den tidligere premierministers krav dog været beskedne.

- De eneste krav han har stillet er, at der er nogle bananer og en kaffemaskine, så han kan lave sig en god kop kaffe, siger Per Malmberg, som også løfter sløret for, hvem den næste store politiker på scenen i Frederikshavn kunne være.

- Det kunne være Obama, fastslår han.

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Søren P (4)

Mors-Thy-legende stopper karrieren

20200513-141453-6-1920x1237we

Mine fundet på Hanstholm Havn: Stort område spærret af

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Til forsiden

Til forsiden