Toppolitiker hacket på Facebook

Foto: TV2/Nord

Per Clausen betroede på Facebook, at han skulle på toilettet midt under forhandlinger. Siden var dog hacket.

- Jeg skal skide!!!

Sådan stod det pludseligt at læse, hvis man søndag gik på Enhedslistens gruppeformand, Per Clausens, Facebookside.

En måske noget overraskende oplysning. Specielt i betragtning af, at gruppeformanden på det tidspunkt var til det afgørende møde i Enhedslistens hovedbestyrelse, hvor finanslovaftalen mellem Liste Ø og regeringen endeligt skulle blåstemples.

Efter at flere af Per Clausens "venner" havde gjort sig lystige over hans toilettrang - "er der ikke et blåt WC et sted" lød det blandt andet - blev indlægget på den såkaldte væg hurtig slettet og erstattet med følgende opdatering:

- Så har jeg generobret kontrollen med min Facebookside. En formulering som ifølge Per Clausen dækker over, at han har fået hacket sin Facebookside.

- Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men nu har jeg ændret mit password. Og det har tilsyneladende løst problemet, siger Enhedslistens gruppeformand.

- Det var jo også relativt uskyldigt i betragtning af, hvad man ellers kunne have fundet på at skrive på siden. Det kunne jo - teoretisk - have været rigtigt.

Per Clausen har 4258 Facebookvenner. 26 af dem nåede at "synes godt om dette" - altså den falske opdatering - inden den første slog alarm og skrev: "Mit bud: Per Clausens Facebook er blevet hacket"

Forsiden lige nu