LIGE NU:

Topryttere til Aars

Dette års udgave af Sparekassen Himmerland GP i Aars får deltagelse af en lang række topryttere.

Team Saxo Bank - Sungard stiller med tre ryttere med den kendte og populære Chris Anker Sørensen i spidsen.

Chris Anker har også kørt løbet de sidste to år, og i 2010 blev han nr. 3. Michael Mørkøv der kørte et flot Giro d' Italia er også klar til løbet, og det samme er André Steensen. Derudover forhandles der med yderligere et par ryttere fra Saxo Bank.

Også Alex Rasmussen fra HTC - Highroad er klar til start. Sammen med Michael Mørkøv udgør han det populære par nr. 7 ved 6-dagsløbene.

Det hollandske hold Cycling Team Jo Piels kommer til start med seks ryttere. Holdet har i skrivende stund ikke udtaget hvilke ryttere, der stiller til start, men der er tale om et hold, der er vant til at køre en lang række stærke UCI-løb.

Det lokale Team Concordia Forsikring Himmerland stiller med otte ryttere, med sidste års suveræne vinder, Rasmus Guldhammer, i spidsen. Holdet har satset meget europæisk i år, og de mange internationale starter har medvirket til, at rytterne er blevet betydeligt stærkere i forhold til tidligere.

Michael Rasmussens hold Christina Watches - Onfone har forhåndstilmeldt syv ryttere med den tidligere Team Concordia Forsikring Himmerland rytter Philip Nielsen i spidsen.

Sparekassen Himmerland Grand Prix finder sted i Aars torsdag den 11. august.