Trafikken glider bedre

Foto: Marie Bergmann

Foto: Ivan Johan Hansen (Arkiv)

Foto: Ivan Johan Hansen

1 af 3

Tirsdag morgen var der knapt så meget trafikalt kaos omkring limfjordstunnellen.

Mandag var der lange køer og trafikalt kaos omkring limfjordtunnellen, hvor det ene rør er lukket, mens der bliver lagt ny belægning på vejbanen.

Men tirsdag så det ud til glide noget bedre omkring tunellen.

TV2/NORDs reporter på stedet, Marie Bergmann, beretter om trafik, der flyder ganske normalt i sydgåend retning, mens der i nordgående retning er lidt tættere trafik og nedsat hastighed, men ingen store trafikpropper.

Ligeledes har man på trafikken.dk tirsdag morgen kunne se, at der har været kødannelser, og at hastigheden har været nedsat, men at trafikken trods alt har flyttet sig.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen, fortæller, at der af og til vil køre motorcykelbetjente ved tunnellen for at holde øje med, om utålmodige bilister laver ulovlige manøvrer for at slippe ud af eventuelle køer.

Vagtchefen fortæller samtidig, at bilisterne kan gøre mere for at få trafikken til at glide.

- Når der eksempelvis er to spor åbne i nordgående retning, så ser vi, at bilisterne er tilbageholdende med at benytte det midterste spor. Der kunne afvikles mere trafik, hvis folk i højere grad benyttede sig af begge de åbne spor, siger Per Vagn Nielsen.

Forsiden lige nu