LIGE NU:

Trafikken kostede endnu et menneskeliv

Mandag kostede trafikken endnu et offer i Nordjylland. En 64-årig mand døde af sine kvæstelser fra en ulykke lørdag. Derudover mistede tre unge mennesker livet i den nordjyske trafik hen over weekenden. Flere blev alvorligt kvæstet, og to er fortsat i li

Det var en 64-årig mand, der døde af sine kvæstelser fra en ulykke i lørdags. Nordjyllands Politi oplyser, at manden lørdag middag kom kørende ad en dobbeltrettet cykelsti i Hou lige nord for Limfjordens udmunding til Kattegat.

Ifølge politiet er der dårlige oversigtsforhold på stedet, og en højresvingende bil så ikke cyklisten. Han blev efter ulykken indlagt på sygehuset i Aalborg, men mandag måtte lægerne så opgive at redde mandens liv.

Dermed blev den 64-årige bededagsferiens syvende trafikoffer i hele landet. Især Nordjylland var hårdt ramt. Ud over cyklisten døde en kvinde, da hun natten til lørdag blev slynget ud af en bil ved Nibe, og en 20-årig motorcyklist blev senere samme dag dræbt, da han i Fjerritslev kørte ind i en traktor med frontlæsser.

Endelig mistede en 19-årig mand livet ud på aftenen, da han tabte kontrollen over sin bil på vejen i Thyholm ved Struer.
/ritzau/