Travl nat for Nordjyllands Politi

Foto: Per Frank Paulsen

Spritkørsel, bedrageri, hærværk og gadeuorden. Nordjyllands Politi havde travlt natten til onsdag.

Nordjyllands Politi har natten til onsdag anholdt otte personer i Aalborg-området.

- Vi har haft en travl nat med spritkørsel, bedrageri, hærværk og gadeuorden. Otte er blevet anholdt, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

I Strandby ved Frederikshavn og i Aalborg blev to mænd i tyverne anholdt for spritkørsel inden midnat. Begge stammer fra Nordjylland. Den ene fra Aalbæk og den anden fra Aalborg-området.

Omkring 03.30 blev en polsk mand anholdt for at knuse en rude i en entré i Svenstrup. Det viste sig at være en gammel kending. Den polske mand er blevet anholdt fem gange på fire dage og har tidligere cyklet igennem Limfjordstunnelen og talt midterstriberne på Hobrovej. Han er nu sigtet for hærværk, og samtidig prøver man at sætte nogle kommunale foranstaltninger i gang.

Senere på natten måtte Nordjyllands Politi rykke ud for gadeuorden flere steder i Aalborg. I Jomfru Ane Gade blev en 24-årig mand anholdt for ikke at ville forlade et diskotek. Han råbte og var aggressiv. Han er nu sigtet for gadeuorden.

Det samme blev en 31-årige mand nede på Nytorv ved Salling. Flere kollegaer var i et skænderi og den 31-årige mand ville ikke acceptere, at politiet ville skille parterne ad. Manden er nu sigtet for gadeuorden.

Sidst men ikke mindst er en 47-årig mand blevet sigtet for bedrageri på Vesterbro i Aalborg. Den 47-årig mand nægtede at betale for at køre med en Taxa. Han befinder sig nu i detentionen hos Nordjyllands Politi. Han var stærkt beruset, da Politiet anholdte ham.

- Han var fuldt klar over, at han ikke kunne betale, da han satte sig i taxaen, og derfor bliver det takseret som bedrageri, forklarer Karsten Højrup Kristensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Forsiden lige nu