LIGE NU:

Travl nat for Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi har haft en ekstra travl nat med vold, tilråb, narkokørsel og spirituskørsel.

Der har været godt gang i den i Nordjylland i nat.  Lidt for mange har haft det svært med at holde sig på den rigtige side af loven. 

Klokken skulle kun lige gå en halv time ind i natten før den første episode fandt sted. Klokken 00:28 på Boulevard Cafeen i Aalborg var en 34-årig mand tilsyneladende en slåskamps humør – i hvert fald blev manden sigtet for at have indladt sig i tumult. 

Videre til Skagen, hvor en tyv to timer senere gik på rov i en garage. Der er tale om en 25-årig mand fra Frederikshavn, der blev anholdt, men løsladt efter endt afhøring, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Og der har da ikke været en rigtig weekend, hvis ikke Jomfru Ane Gade har haft besøg af Politiet. En 18-årig mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at have råbt "pansersvin" og "fuck Jer" efter en politipatrulje. 
I samme tidsrum blev to mænd anholdt fra hen holds vis Kolding og Aalborg. De to mænd var begge 23 år, og blev anholdt for vold mod en dørmand også i Jomfru Ane Gade. 

Derudover har Nordjyllands Politi anholdt 3 bilister, der er blevet sigtet for spirituskørsel, og en bilist der er sigtet narkokørsel.