LIGE NU:

Travl nat for Nordjyllands Politi

De nordjyske betjente måtte lørdag aften og nat rykke ud til adskillelige uheld og overtrædelser.

Lidt før klokken elleve lørdag aften fik Nordjyllands Politi en melding om, at en kvinde var faldet i havnen på Bådebyggervej i Aalborg.

Kvinden og hendes mand var angiveligt gået ned på deres båd i Skudehavnen for at overnatte, da kvinden af ukendte årsager dumpede i vandet. Da manden ikke kunne redde hende op ene mand, blev ordensmagten tilkaldt. Efter et kvarter i det kolde vand blev kvinden reddet op.

Omkring midnat gik en kunde amok i en taxa i Aalborg. Med de bare næver knuste han en siderude i bilen, så chaufføren blev ramt af flere glasskår i hovedet. Taxachaufføren fik tilkaldt politiet, der uden de store problemer pågreb manden. Han er nu sigtet for vold og hærværk.

Klokken 04.35 fik politiet en henvendelse om to biler, der stod i brand på Kystvejen i Hou. Bilerne er totalskadede. Politiet har ingen spor i sagen.

Lidt før klokken seks søndag morgen brød førstesalen i en villa på Havebakken i Aalborg SV i brand. En beboer havde været ved at tørre væggene med en varmeblæser, og det førte angiveligt til branden. Hele førstesalen i villaen er sodskadet.