Foto: Bruno Stagsted (arkiv)

Tre AaB spillere er tilbage i truppen

Når AaB fredag aften kæmper for den anden sejr i træk i Alka Superligaen samt sæsonens første gevinst mod Hobro, er Kasper Risgård, Frederik Børsting og Kenneth Emil Petersen tilbage i truppen.

Med de tre herrer tilbage i truppen håber cheftræner Kent Nielsen, at AaB-mandskabet kan fortsætte søndagens fine indsats fra 3-0 sejren over SønderjyskE.

- For vores eget vedkommende er der ingen tvivl om, at vi vil gøre alt for at følge op på den fine præstation i SønderjyskE. Det var en helstøbt kamp for os i samtlige 90 minutter og det skal der ikke være tvivl om, at vi gerne vil gøre igen i morgen, udtaler Kent Nielsen.

Det bliver også nødvendigt at kopiere indsatsen, hvis de skal klare sig mod Hobro.

- De to første indbyrdes opgør har været meget tætte, og det forventer vi også klart bliver tilfældet i morgen. Der er for os ingen tvivl om, at vi skal være meget påpasselige i forhold til deres omstillinger og standardsituationer. Ser vi på os selv, bliver den boldsikkerhed og bevægelighed, vi viste i SønderjyskE, et krav mod et meget velorganiseret Hobro-hold, der ikke giver mange chancer væk. Så effektivitet bliver uden tvivl, suger AaB's cheftræner.