Tre anholdte til Tall Ships Race

Nordjyllands Politi havde en rolig lørdag aften til Tall Ships Races, men anholdt alligevel tre personer.

Lørdag aften var Birthe Kjær og Dodo and The Dodos på hovedscenen ved Tall Ships Races i Aalborg, og stemningen var hele aftenen igennem god.

Der blev langet fadøl i tusindvis over disken i de mange barer, og Nordjyllands Politi har søndag eftermiddag også flere alkoholrelaterede hændelser at fortælle om.

- Der var helt overordnet god ro og orden, men fordi der var mange mennesker, og måske også fordi det var lørdag, var der nogle alkoholrelaterede hændelser, fortæller politiets indsatsledes i forbindelse med Tall Ships Races Jesper Green.

- Der var en beruset mand, som simpelthen ikke kunne tage vare på sig selv, så han kom ind på gården for at sove den ud.

- Og så var der, i forbindelse med noget tumult, en mand der gjorde udfald mod en kollega og ramte ham. Han blev sigtet efter straffelovens paragraf 119 om vold mod tjenestemand.

- Ved samme hændelse var der faktisk en ung kvinde, der i flere omgange blandede sig i vores politiforretning. Hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Derudover var der fire unge mennesker, der var kravlet op i en bygning op havnefronten, der er under renovering.

- Dem fik vi eskorteret ned, og de blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.