Foto: Kim Christiansen

Trip Trap flytter fra Hadsund

Møbelvirksomheden Trip Trap flytter fra Hadsund til Aalborg.

Design- og møbelvirksomheden Trip Trap har altid ligget i Hadsund, men nu passer stedet ikke længere til virksomhedens behov. Derfor flytter firmaet nu til nye lokaler i Aalborg. De nye rammer har man fundet på Vesterlund i Aalborg Vest i bygningerne fra det gamle drengehjem.

- Vi flytter fra Hadsund til Aalborg ud fra flere parametre. Det er jo ikke en beslutning, der træffes ud fra én ting kun. Det er samlet set noget om økonomi, placering af virksomheden og så indretningen af lokalerne, siger administrerende direktør Jesper Panduro.

De 25 medarbejdere, der er i Hadsund, er alle blevet tilbudt at flytte med til Aalborg. Flere bor i forvejen i Aalborgområdet.

- Lidt under halvdelen af medarbejderne bor i Hadsund. De skal selvfølgelig til at køre til Aalborg, hvis de har lyst til det. Det er alle blevet tilbudt, og nu har de så lidt tid til at spekulere over, om de har lyst til at komme med. Så må de så indstille sig på at køre, og det er jeg sikker på, at det kan lade sig gøre, siger Jesper Panduro.

Flytningen sker om et halvt år.