LIGE NU:

Truppen mod AGF udtaget

AaB?s cheftræner Erik Hamrén har udvalgt de 16 spillere, der skal med til træningskampen, der spilles i Grenaa onsdag. Der er blandt andet blevet plads til nyindkøbte Anders Due. Det skriver aabsport.dk.

Erik Hamrén har valgt at se bort fra flere spillere til kampen, heriblandt de to svenskere Lars Nilsson og Andreas Johansson.

- Flere af spillerne er endnu ikke på 100 procent, så de har bedre af at træne videre og bygge på formen stille og roligt. Til gengæld er Thomas Enevoldsen helt klar igen efter sin ankelskade, og det er selvfølgelig glædeligt, at han mod forventning er kommet sig så hurtigt, siger Erik Hamrén til aabsport.dk.

Senest de to hold mødtes udviklede det sig til en regulær målfest på 5-3 på blandt andet tre scoringer af Jeppe Curth og to fra SAS Ligaens topscorer Peter Graulund.

De 16 udvalgte AaB-navne til dysten onsdag er:
1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 3 Martin Pedersen, 5 Jón Rói Jacobsen, 7 Anders Due, 9 Thomas Augustinussen, 14 Jeppe Curth, 16 Allan Olesen, 18 Caca, 20 Simon Bræmer, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 28 Emil Haucke, 30 Kenneth Stenild, 31 Lasse Nielsen og 36 Daniel Christensen.