Foto: Maja Mohr Mortensen

Tulle er nu flygtet fra Mariager

Flere ugers chikane er nu blevet for meget for Tulle Krøyer og hendes familie. De har nu valgt at flygte fra Mariager.

For mindre end en uge siden var omkring 300 mennesker fra hele landet samlet i Mariager for at støtte Tulle Krøyer og hendes familie. Her blev der snakket om mangfoldighed og plads til alle, men flagdagen har nu vist sig at have fået chikanen til at eskalere.

I løbet af den seneste uge er Tulle Krøyer og hendes familie blevet chikaneret både fysisk og telefonisk på grund af deres seksualitet. Det har nu fået familien til at flygte fra byen.

- Jeg troede, at flagdagen ville sætte punktum for den her sag, men det har den langt fra gjort. Den sidste uge har flere banket på vores dør, hvor de spørger, om de kan hjælpe os, og inden man ser sig om, så står de og siger, at vi lever i synd, siger Tulle Krøyer til TV2/Nord.

Tulle Krøyer har sammen med sin kone og to børn allerede valgt at flytte fra Mariager, og den seneste uge har specielt været hård for parrets børn.

- Der har været besøg og opkald på alle tider af døgnet. Selv når gardinerne er rullet for klokken ti om aftenen, så kommer de og banker på. Det har ikke været til at holde ud for os, men specielt vores børn har haft det hårdt, siger Tulle Krøyer.

Tulle Krøyer har taget kontakt til Himmerlands Politi, og her undersøger man lige nu, og de seneste ugers hændelser kan karakteriseres som chikane.

Efter planen flytter familien fra Mariager i denne weekend.