LIGE NU:

TV2 Nord og drengene fra Ulsted Boldklub indstillet til pris

Ulsted Boldklub og Mogens Jørgensen er indstillet til prisen "Årets Digitale Hit", og TV2 Nord-journalist Kresten Mosbæk til Ankerdal-prisen.

Første gang Ulsted Boldklubs Serie 6-hold indtog skærmen, driblede de sig direkte ind i rigtig mange nordjyske hjerter. Holdet, der aldrig havde prøvet at vinde en fodboldkamp, blev nærmest landsberømte.

Og nu er historierne om "Hvide", Wassim, Benjamin "Mata", Jokumsen og Michael S. indstillet til en pris. Sørme så.

Det er foreningen Danske Sportsjournalister, der har indstillet journalist Mogens Jørgensen og Ulsted Boldklub til prisen "Årets digitale hit".

Prisen vil blive uddelt ved Danske Sportsjournalisters generalforsamling i begyndelsen af marts. Her er Ulsted Boldklub oppe mod blandt andet DR's dækning af OL, DR og Pigekorets slagsange, Ekstra Bladets dækning af Tinkoff-sagen og Rasmus Staghøjs SMS-dagbog. 

 

Prisen bliver givet til nye tiltag i den digitale sportsdækning. Det kan både være på internettet og på de sociale medier. Men før uddelingen vil de indstillede blive snævret ind til tre nomierede. 

Om Ulsted Boldklub når frem til en nomination, er altså stadig et ubesvaret spørgsmål. Men holdet, der ikke havde meget held med at vinde fodboldkampe, er med i opløbet om at vinde en pris. 

Derudover er TV2 Nords journalist Kresten Mosbæk også blevet indstillet til Ankerdal-prisen. Den gives til en journalist, fotograf, kommentator, ekspert eller vært under 30 år, som i det forløbne år har vist sig som et stort talent inden for sit område.