LIGE NU:

TV2 Nord ønsker glædelig jul

TV2 Nord ønsker alle en rigtig glædelig jul. Læs her, hvad vi byder på, denne juleaftensdag.

Det er den 24. december. Julefreden har sænket sig over Nordjylland og nu venter årets længste timer inden and, flæskesteg, gås og hvad der ellers hører sig til på julebordet, står klar. Og så skal vi endelig ikke glemme dansen om juletræet og de efterfølgende julegaver, der som altid kommer i både bløde og hårde indpakninger.

Julefreden har også indfundet sig på TV2 Nord. Den 24. december er den eneste dag i løbet af året hvor TV-stationen i Aabybro hverken producerer TV-nyheder eller artikler til tv2nord.dk. Det skal dog ikke betyde, at du ikke kan få en god dosis nordjysk fjernsyn. Vi vil nemlig gerne gøre vores for at forkorte ventetiden til juleaften.

Herunder har vi lavet en liste over de bedste tilbud TV2 Nord har til netop det formål.

Juletrav fra Aalborg Væddeløbsbane

Juleaftensdag fra kl. 10.40 til 14.30 er der direkte travløb fra Væddeløbsbanen, hvor nordjyderne mellem juleforberedelserne kan få et direkte kig på flotte heste i juletrav.  

Julekoncert i Mariager

Kl. 19.30 juleaften sender vi julekoncert fra Mariager Kirke. Her kan blandt andre opleves Jens Chr. Wandt.

Hvalen fra Hobro

Og så bliver der i juletiden også lejlighed til at se tilbage på på begivenheden, hvor en sejhval i slutningen af november fandt vej til Mariager Fjord og i et par uger var det helt store samtaleemne i Nordjylland. I en billedrig fortælling tager vi seerne med lige fra den først blev spottet til den til sidst endte sine dage på Havnen i Hobro og videnskaben gik i gang med at undersøge det knap otte meter lange pattedyr.

Nick og Tanja – familien først

Første juledag genudsender vi vores prisbelønnede serie om Nick og Tanja. TV2Nord har vundet den internationale tv-pris, Circom-prisen, for miniserien, hvor vi følger familien fra Frederikshavn, efter Nick har fået en hjerneskade i forbindelse med en arbejdsulykke i lastrummet på en fiskekutter.

2. juledag sender vi  et program, hvor vi følger op på, hvad der er sket med det unge par Nick og Tanja.

De døde

Tredje juledag beskæftiger vi os her mellem jul og nytår med et emne, der handler om liv og død. TV2 Nords Robert Bedsted har lavet stærke interviews med nordjyder, der har oplevet på egen krop, hvad der skete, da de faktisk døde.

High Five julespecial

Fredag den 28. december sender vi et specialafsnit af High Five Nordjylland, hvor kendte nordjyder taler om de nordjyske juletraditioner.

Jeppe på Bjerget

Søndag den 30. december varmer vi op til nytår med en rigtig god livsbekræftende historie, om Jeppe, der fejrer sin 78-års fødselsdag ved at bestige Kilimanjaro.

Nytårsaften

Vi sender en blandet buket af musik lige fra Poul Krebs til Die Herren, og natten kan folk fejre nytåret i selskab med et tilbageblik fra årets karneval i Aalborg.

Året der gik

Nytårsdag og 2. januar kan nordjyderne så se tilbage på året der er gået.

Nyhederne er tilbage allerede den 25. december, så der er rig mulighed for at følge med i aktuelle nordjyske nyheder både på TV og lige her på hjemmesiden.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul fra hele TV2 Nord.

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

Til forsiden

Til forsiden