Foto: Collage af pressefotos

Foto: Pressefoto

Foto: Pressefoto

Foto: Steen Evald

Foto: Pressefoto

Foto: Martin Dam Kristensen

1 af 6

TV2/Nord holder stort gallashow

Vi fejrer vores 25 års fødselsdag med stjernespækket gallashow.

Koncertsalen i Musikkens Hus vil tirsdag den 1. april være ramme om en aften i fjernsynets tegn, præcis på 25 års-dagen for TV2/Nords allerførste udsendelse.

En række af stationens kendte TV-ansigter vil være værter på et gallashow, der både kigger tilbage på højdepunkter fra de 25 år - og peger fremad mod de næste 25.

Et ægte nordjysk show skal selvfølgelig have både Niels Hausgaard og Allan Olsen øverst på plakaten.

Niels Hausgaard har lovet at kigge dybt i sit katalog af nordjyske sange for at finde numre, der ligesom fødselsaren kan datere sig 25 år tilbage. Allan Olsen går på scenen med band og får derudover vokal opbakning fra D'Damer.

Rasmus Walter har lovet at give publikum et par numre, blandt andet hitsangen "Lige Her, Lige Nu" som han leverer i samspil med Aalborg Symfoniorkester.

Lis Sørensen krydrer showet med en stribe af sine største sange og Martin Brygmann har påtaget sig at løfte humøret i koncertsalen med sin helt særlige tilgang til både musik og komik.

Udover de musikalske indslag vil en lang række kendte nordjyder på skift deltage i "sofa-snakken" på scenen, og TV2/Nords egen Mogens Jørgensen kommer forbi gæsterne nede i salen.

Det to timer lange gallashow i Musikkens Hus sendes direkte på TV2/Nords egen kanal Salto.

Billetter til showet kan købes fra 31. januar klokken 12 på www.musikkenshus.dk. Priserne starter ved 445 kroner.