Foto: TV2/Nord

Foto: TV2/Nord

1 af 2

TV2/Nords nye bomber hedder Jeppe Curth

Fra 1. oktober er en af fodbold-Danmarks helt store stjerner ansat som TV2/Nords fodboldekspert.

Vi kender ham som en særdeles skarp angriber først i AaB og nu i Viborg. Altid målfarlig og hårdtarbejdende.

Derfor er det et scoop, at det er lykkedes TV2/Nord at tegne kontrakt med en af fodbold-Danmarks helt store stjerner: Jeppe Curth.

Fra 1. oktober er Jeppe Curth ansat som stationens fodbold-ekspert. Hver uge vil han i Nordjylland Live, som er TV2/Nords nye flagskib, tage temperaturen på Superligaen, naturligvis med særligt fokus på de to nordjyske hold, AaB og Hobro.

- Eftersom jeg har optrådt i Superligaen de seneste 9 sæsoner, har jeg stort kendskab til, hvordan det daglige liv som superligaspiller er. Disse erfaringer glæder jeg mig meget til at dele med nordjyderne. Alt sammen med lige dele seriøsitet og humor, siger angriberen.

Ansættelsen af Jeppe Curth passer perfekt ind i TV2/Nords strategi for det nye nyheds- og aktualitetsprogram, Nordjylland Live. Og det har for stationens direktør, Mikael Justesen, været helt afgørende at finde en ekspert, der rent faktisk ER ekspert.

- Vores motto for Nordjylland Live er "Tæt på - Lige nu". Og det må man sige, at Jeppe Curth er. Han kan give vores dækning af fodbold et helt nyt udtryk, fordi han netop ved, hvordan det er at være i et game med op- og nedture, pres fra fans og næsten daglig bedømmelser fra stort set alle medier, siger Mikael Justesen.

Jeppe Curths første optræden som nordjysk fodbold-ekspert er i Nordjylland Live d. 2. oktober, kl. 19:30. Seerne kan herefter møde ham hver torsdag i programmet.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang og til forhåbentlig at kunne bidrage med noget godt fjernsyn. Jeg vil gøre mit bedste for at analysere og kommentere fodboldkampe "from the inside" med et smil på læben. Jeg har en aftale om at lave levende fjernsyn, og det håber jeg kommer til at holde stik, siger Jeppe Curth.