Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Tysk interesse for nordjyde

Nicklas Helenius tiltrækker interesse fra de tyske mestre Dortmund, der ifølge bold.dks oplysninger flere gange har synet angriberen.

Nicklas Helenius har som eneste dansker scoret et tocifret antal mål i denne sæson, helt præcis er det blevet til ti kasser. Den unge nordjyde er løbende kædet sammen med en række klubber, herunder primært hollandske og belgiske. Men nu har også de tyske mestre Dortmund, der netop har solgt Lucas Barrios, meldt sig på banen.

Reviersport skriver, at Helenius er på blokken hos sportsdirektør Michael Zorc, der leder efter Barrios' afløser. Ifølge bold.dks oplysninger har Dortmund flere gange i sæsonen haft scouts i Danmark for at syne Helenius, men Zorc har dog til gode selv at kigge nærmere på AaB'eren.

- Det er et rygte, og dem er der mange af. Jeg vil kun sige at Dortmund er attraktiv for de fleste, men jeg ser det slet ikke som realistisk på nuværende tidspunkt. Nicklas har meget at arbejde med endnu, og for nuværende handler det om AaB, siger agent Mads Bach Lund til bold.dk.

AaB har kontrakt med 20-årige Helenius, der er en del af det danske U21-landshold, frem til sommeren 2014.