LIGE NU:

Udelukkede badmintonspillere mister Team Danmark-hjælp

De fem badmintonspillere, som er i konflikt med badmintonforbundet, må nu heller ikke træne hos Team Danmark.

Danmarks fem bedste badmintonspillere må ikke benytte sig af Team Danmarks træningsfaciliteter i Brøndby.

Dem plejer spillerne at bruge flere gange om ugen, men som følge af striden mellem Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen på den ene side og badmintonforbundet på den anden, må de ikke længere benytte dem.

Det skriver Ekstra Bladet lørdag.

- Det kan jeg bekræfte er korrekt. Vi har fået besked fra Team Danmark om ikke at benytte deres faciliteter, så længe konflikten står på, siger Christinna Pedersen til avisen.

Ifølge avisen drejer det sig blandt andet om et styrketræningslokale og behandlinger som massage og andet.

- Det var ikke lige noget, vi havde regnet med at måtte undvære. Vi havde troet, det kun var forbundet, der havde ekskluderet os, siger hun videre.

Christinna Pedersen understreger overfor avisen, at spillerne indretter sig efter forholdene.

- Vi er ikke sure på Team Danmark, men det havde været nemmere, hvis vi havde kunne fortsætte derude. Vi indordner os. Det rammer os nu ikke så hårdt, men det er da klart, at det er endnu en lille ting, siger badmintonprofilen.

Striden handler om, at de fem badmintonspillere er individuelt sponseret af småkageproducenten Kjeldsen Cookies, der er en direkte konkurrent til Danisa som Badminton Danmark efterfølgende har indgået sponsoraftale med.