Ulven kommer

Foto: PR Foto

Peter Belli bliver åbningsnummeret når Blokhus, Jammerbugt Kommune og TV2/Nord 28. juni starter sommerens koncerter på Torvet i Blokhus.

Ulven - Peter Belli har aldrig været bange for at tage tingene til yderligheder, om det så var som pigtråds badboy eller motorcykelrytter i dødsdromen. Det kendetegner også den indsats han netop nu putter i indspilningerne af sit kommende album - det første med helt nyskrevne sange i 13 år! Her sættes dansk rockhistories måske mest markante stemme i et revitaliseret, skarpt lydbillede uden at gå på kompromis med den nerve og vildskab som altid har været Peter Bellis særkende.

- Det er intet mindre end et scoop, at det er lykkedes at få Peter Belli som åbningskunstner til årets seks sommerkoncerter og jeg er sikker på, at publikum vil få en koncert helt i særklasse, siger Robert Bedsted, programchef for TV2/Nord til tv2nord.dk.

Ulven er imidlertid bare det første af en række store navne som gæster friluftsscenen på Blokhus Torv denne sommer.

Ugen efter vender sidste års største succes, disko-orkesteret Le Freak, tilbage til Nordjylland.

Le Freak har bl.a. spillet support for Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt på VEGA i København og spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Århus - og i et utal af haller og byer rundt omkring i hele landet. Robert Bedsted forklarer:

- Der findes ikke det publikum, der ikke vil overgive sig til Le Freak og et toptunet, professionelt sceneshow, kombineret med en storslået lyd- og lysproduktion. Men kernen i Le Freaks succes er et hold råswingende musikere, der brænder betingelsesløst for genren og leverer varen. Hver gang.

Sommeren fortsætter med underholdning for alle aldersgrupper med Mek Pek Party Band og en absolut nordjysk favorit, nemlig Jacob Sveistrup.

26. juli stiller Danmarks bedste Queen-band op på scenen og giver publikum en tur ned af Memory Lane med kopier af verdens måske største rockorkesters største hits.

Musik i Sommerlandet lægger hårdt ud men slutter ligeså hårdt. Sidste koncert er den 2. august, hvor Everybodys Talking indtager scenen. Everybody's Talking, bestående af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl, giver publikum en unik oplevelse, med fremragende sange, ægte spilleglæde og erfarent talent. Showet bindes elegant sammen af dreven humor, godmodige indbyrdes drillerier og afslappet overskud, så resultatet bliver et musikalsk "sit-down comedy show", hvor publikum skiftevis må holde sig på maven - af grin, og på kæben - af benovelse.

- Det bliver et brag af en afslutning med nogle af Danmarks allerbedste musikere. Det er uden sammenligning et af de bedste programmer vi nogensinde har præsenteret og jeg er sikker på at publikum vil få seks festlige aftener på torvet i Blokhus sammen med kunstnerne og holdet, der sender koncerterne direkte på TV2/Nord til alle dem som ikke kunne være til stede, siger Robert Bedsted.

Forsiden lige nu