LIGE NU:

Ung DF'er bliver formand for regionsgruppe

25-årige Kristoffer Hjort overtager posten som formand for Danske Folkepartis regionsgruppe. efter Vivi Jensen er blevet ekskluderet.

Efter at Dansk Folkepartis hovedbestyrelse tirsdag valgte at ekskludere Vivi Jensen, har regionsgruppen peget på 25-årige Kristoffer Storm som ny gruppeformand.

Den nye gruppeformand bliver valgt efter en dramatisk sag hos partiet i Hjørring Byråd. Den ekskluderede Vivi Jensen mener at kunne bevise, at hendes tidligere byrådskollega, Vibeke Købsted, har stået bag en årelang chikane.

Vivi Jensen var samtidig formand for Dansk Folkepartis regionsgruppe, men den post overtager Kristoffer Hjort nu. Der sidder nu kun tre DF'ere i regionsgruppen.

- Sådan er politik. Jeg havde selvfølgelig håbet på, at Vivi var fortsat som formand. Vi er altid kede af at miste et medlem af gruppen, men problemerne har været i Hjørring og ikke regionen, siger Kristoffer Hjort til TV2/Nord.

Kristoffer Hjort har siden august været formand for Det Specialiserede Socialområde i Region Nordjylland og har siden 2012 været formand for DF Ungdom i Aalborg/Himmerland. Ved siden af regionspolitikken læser han erhvervsjura på Aalborg Universitet - han skal nu være med til at løfte Dansk Folkepart i Nordjylland.

- Der har været nogle dårlige sager, og dem skal vi lægge bag os. Nu handler det om politik, slutter han.