LIGE NU:

Ung mand fra Litauen savnes

Nordjyllands Politi efterlyser en 25-årig litauisk mand, der er bosiddende i Nørresundby, men siden 9. januar har man ikke kunnet få kontakt med ham.

Nordjyllands Politi kunne 21. februar fortælle, at den efterlyste mand er fundet afgået ved døden i det vestlige Aalborg. Mandens billede og navn er af den grund, og af hensyn til mandens pårørende, fjernet fra denne artikel.

 

__________________________________

Den 25-årige mand, som Nordjyllands Politi eftersøger, hedder (Navn fjernet red.), og efter de oplysninger, som politiets efterforskning har tilvejebragt, så har den sidste kontakt med den forsvundne mand været d. 9. januar 2020 omkring kl. 12.00.

Ifølge politiets efterforskning så har den 25-årige muligvis forladt sin bopæl på en grøn cykel af ukendt mærke med lakafskallinger på stellet. Han var muligvis iført en mørk grå Jack & Jones vinterjakke med pelskrave.

- Familien i Litauen har ikke hørt fra ham, ligesom at en samboende ikke har haft kontakt til ham siden onsdag 8. januar 2020 klokken cirka 08. Derfor er vi interesseret i at vide, om han har det godt, siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Niels Kronborg.

Politiet har foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen, og blandt andet har denne efterforskning påvist, at den unge mand har haft sin færden i Nørresundby-området, hvor han bor, men siden da har politiets efterforskere ikke kunne tilvejebringe nogle sikre informationer om hans opholdssted.

- Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har observeret (navn fjernet red.) eller som i øvrigt har andre oplysninger om, hvor han måtte befinde sig. Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt, siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Politiet sidder klar ved telefonerne på telefonnummer 114.