Ung røver gjorde i bukserne

Foto: Per Frank Paulsen

I mere end en forstand endte det rigtig skidt for en 19-årig røver, da han i aftes ville røve en kombineret video-, slik- og grillrestaurant i Brønderslev. Da røveren blev overmandet, kunne kunderne i butikken lugte, at den var helt gal.

Kort før kl. 22 torsdag aften ville en 19-årig mand med en attrappistol røve Monks Familierestaurant midt i Brønderslev. Men en af kunderne, den 38-årige familiefader og lagerarbejder Mik Jensen fra Jerslev, greb resolut ind, da han så den unge pistolbevæbnede mand med tørklæde for ansigtet, som henne ved kassen krævede at få pengene udleveret.  
 
- Jeg tog fat om røverens højre hånd, som han havde pistolen i. Og så væltede jeg ham omkuld. Mens jeg sad oven på ham, begyndte der at brede sig en odeur. Det stank forfærdeligt. Røveren havde skidt i bukserne, fortæller Mik Jensen til TV2/NORD.

Da røveren blev kørt væk i en af politiets vogne, foregik det for nedrullede vinduer og med et plastic-overtræk på bagsædet.

- Hvorfor er noget, der bliver mellem den 19-årige og politiet, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi til TV2/NORD med et skævt smil.

Efter et grundlovsforhør i dag er den "uheldige" røver og en 22-årig medgerningsmand blevet varetægtsfængslet i henholdsvis fire og to uger.

Forsiden lige nu