LIGE NU:

Unge nordjyder bag populær hjemmeside

To aalborgensiske HHX-studerende står bag en ny hjemmeside, hvor unge kan dele deres private festbilleder.

Unge elsker at være i kameraets blitzlys og føre sig frem som rockstjerner til privatfester. Privatlivets grænser flyttes konstant, og det bliver stadig mere populært at vise de private festbilleder på internettet.

Mange unge mener, at billederne skaber en sjovere fest, da man er mere "på" foran kameraet - og så kan man jo se billederne, hvis promillen tog minderne om privatfesten.

Tendensen bekræftes af et nyt iværksætterprojekt, hjemmesiden Privatfesten.dk, hvor unge selv kan tilføje deres private festbilleder. Over 2.600 brugere i alderen 15-25 år har allerede tilføjet omkring 14.000 billeder fra mere end 180 privatfester, og tallet vokser konstant. Dette svarer til, at de unge tager ét billede hvert 5. minut til festerne!

Hjemmesiden er skabt af de to unge aalborgensiske HHX-studerende Morten Bo og Christian Birch på henholdsvis 17 og 18 år. De har selv stået for programmering og design af hjemmesiden, mens de studerede ved siden af, hvilket har krævet mange måneders intensivt arbejde.

Eftersom det sociale samvær til privatfester fylder en stor del af de unges liv, forventer Privatfesten.dk mange flere billeder fra privatfester og festglade brugere i fremtiden.