Vadestedet i Brovst lader vente på sig endnu

Borgerne i Brovst må se langt efter det flotte center, de blev lovet i bymidten. Køberne er ikke interesserede i bygningen, så grunden står stadig tom.

Det der skulle være en idyllisk oase midt i byen, ligger stadig øde hen, og det er ikke noget kønt syn, mener handelsstandsforeningen. Borgerne i Brovst blev ellers lovet et flot center, da Holmsø Huset købte grundene i jernbanegade, og rev de gamle huse ned. Men grunden har lagt brak siden 2005. Og det er handelsstandsforeningen ikke tilfreds med.

- Når man har skullet op i Bratskov, må man passere her, så har man måttet kigget på den øjebæ, som det er, og det synes vi er yderst kritisabelt, siger Ole Stig Nielsen, formanden for Brovst Handelsstandsforening.

Ifølge Holmsø Huset har der ikke været nok købere til at sætte projektet i gang. Direktør Anders Sønderstrup siger til Tv2Nord, at de arbejder på nye aftaler med et boligselskab. Projektet skulle altså gerne komme på benene indenfor de næste seks måneder. Men indtil da, bliver den grønne mark i Brovst.