Foto: TV2/Nord

Valgren kan vinde prestigefyldt pris

Den nordjyske cykelrytter Michael Valgren er nomineret til prisen som årets danske cykelrytter. Vinderen kåres 6. januar.

Nordjyske Michael Valgren har fået en forrygende start på tilværelsen som professionel cykelrytter hos storholdet Tinkoff-Saxo. Nu har den 22-årige thybo muligheden for at krone en flot debutsæson med titlen som årets cykelrytter.

Michael Valgren er en af de fem nominerede til prisen, som uddeles af Danmarks Cykle Union og Post Danmark efter en afstemning blandt de aktive cykelryttere.

Valgren er nomineret sammen med holdkammeraten Matti Breschel, Magnus Cort fra Cult Energy-holdet, den kvindelige mountainbike-verdensmester Annika Langvad og banelandsholdet, der vandt sølv ved VM.

Prisen bliver uddelt for 39. gang. Den er tidligere blevet vundet af store cykelnavne som Bjarne Riis, Michael Rasmussen og Jakob Fuglsang. Vinderen kåres 6. januar.

Michael Valgren blev i november kåret til årets landevejsrytter ved Danish Bike Awards. Han har i år vundet etapeløbet Post Danmark Rundt og det danske mesterskab i linjeløb.