LIGE NU:

VEB forlænger med tre nøglespillere

Robert Blair, Mette van Dalm og Thomas Røjkjær spiller også i Vendsyssel Elite Badminton i næste sæson. Parterne er netop nået til enighed om en forlængelse af kontrakterne.

- Der er tale om tre nøglespillere, så vi er meget glade for, at de fortsætter i VEB. Det er et rigtig godt signal, vi sender udadtil. Det viser, at VEB er i fuld gang med at sammensætte et slagkraftigt hold til næste sæson, siger sportschef Peter R. Jensen.

Det er ingen hemmelighed, at konkurrencen om spillerne er stor i Badmintonligaen. Hvert hold må kun stille op med tre udlændinge, og derfor er det især vigtigt at få aftaler på plads med de danske spillere.

- Mette og Thomas er særdeles attraktive spillere for de fleste hold i Badmintonligaen, så vi er stolte over og lykkelige for, at de også repræsenterer VEB i næste sæson, siger Peter R. Jensen.

32-årige Mette van Dalm gjorde comeback i VEB i denne sæson efter at have født sit andet barn. For en uge siden imponerede hun ved de danske mesterskaber i Frederikshavn. Hun erobrede sit første danske mesterskab. Det skete i damedouble sammen med Helene Kirkegaard, Team Vestsjælland.

28-årige Thomas Røjkjær, der indtil 2002 spillede i Triton Aalborg, er i gang med sin tredje sæson i VEB. Det var ikke mindst forrygende spil og flotte resultater af Røjkjær, som var medvirkende til, at VEB vandt DM-bronze i holdets debutsæson i Badmintonligaen.

Robert Blair nåede VM-finalen i herredouble i august 2006. Tre uger senere debuterede han for VEB. I de individuelle turneringer har det knebet for den 26-årige skotte med at leve op til VM-sølvmedaljen, men kampene i VEB-trøjen har budt på flere opmuntringer end skuffelser.