Peter R. Jensen Foto: PR-foto

VEB-sportschef flytter til New Zealand

Sportschef og træner i Vendsyssel Elite Badminton, Peter R. Jensen, flytter til New Zealand, hvor han skal være cheftræner i Waikato Badminton Association.

Det er planen, at Peter R. Jensen senest 1. maj tiltræder stillingen på den anden side af jordkloden, hvor det også forventes, at han får en rolle som træner for de newzealandske landsholdsspillere.

- Det er naturligvis en kæmpe beslutning, men jeg kan mærke inde i maven, at den er rigtig. Jeg elsker at være badmintontræner, og jeg har ambitioner. Skal de opfyldes, er det nødvendigt, at jeg får større international erfaring. Pludselig opstod chancen på New Zealand. Det er langt væk, især når man er gift og har børn, men det er også muligheden for at kombinere ambitioner og eventyr, siger Peter R. Jensen.

Som cheftræner i Waikato Badminton Association får han det øverste ansvar for træningsstrukturen. Det gælder både ungdom, senior og elite. Han skal endvidere sørge for, at badmintontrænerne i såvel klubberne som skolerne i hele regionen udvikler sig.

- Det lyder som en utroligt spændende udfordring, men jeg bliver naturligvis meget klogere på arbejdsopgaverne, når jeg først kommer derned, lyder det fra Peter R. Jensen, der har lavet en ét-årig aftale med Waikato Badminton Association.

Peter R. Jensen er synonym med Vendsyssel Elite Badminton, og derfor efterlader den 44-årige skagbos farvel et kæmpe hul i ligaklubben.

- Ikke mindst derfor har det krævet mange overvejelser i de sene aften- og nattetimer, men jeg bliver også nødt til at sige, at de seneste par måneders juridiske slagsmål med Badminton Danmark i Eric Pang-sagen gjorde min beslutning lettere. Jeg har godt af at komme væk et stykke tid fra badminton i Danmark, mener Peter R. Jensen.

VEB's formand, Jan R. Jensen, ønsker sin lillebror held og lykke i New Zealand.

- Jeg forstår godt Peters valg, og vi vælger at se positivt på den kæmpe udfordring, vi står overfor. Vi skal nu finde en ny træner, og for den rette kan der blive tale om et spændende fuldtidsjob, og her er det vigtigt at understrege, at vores nye træner skal bosætte sig i området, understreger Jan R. Jensen.