Foto: Vendsyssel Elite Badminton

VEB udfordrer topholdet

Vendsyssel Elite Badminton afslutter tirsdag aften grundspillet i Badmintonligaen med en hjemmekamp i Arena Nord mod topholdet Skovshoved.

Gæsterne kommer til Frederikshavn anført af verdens p.t. bedste herredoublespiller Carsten Mogensen, der så sent som søndag vandt Super Serie-finalestævnet i Kina med Mathias Boe. Danskerne havde problemer med at komme hjem, så Carsten Mogensen og co. lander først i Kastrup tirsdag morgen.

- Det skal vi selvfølgelig forsøge at udnytte. Han skal jo nærmest direkte videre til Frederikshavn, og da Skovshoved er sikker på førstepladsen, har de reelt kun æren at spille for mod os, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

På Skovshoveds hold er også Jan Ø. Jørgensen, som efter Peter Gades karrierestop er Danmarks bedste herresingle.

- Skovshoved har vundet alle deres kampe i denne sæson, men jeg satser på, at alle vores spillere for første gang i denne sæson rammer niveauet i samme kamp. Gør de det, har vi chancen for at overraske mod Skovshoved, mener Peter R. Jensen.

VEB vandt i næstsidste spillerunde 4-2 på udebane over Lillerød og sikrede sig dermed en plads i Medaljeslutspillet, men en overraskende sejr over topholdet vil forbedre holdets chancer i slutspillet, som begynder i slutningen af januar.