Velkommen til det nye tv2nord.dk

Foto: TV2 Nord

Høj kvalitet i journalistik og TV er kodeordene på det nye tv2nord.dk, som du kigger på netop nu. Velkommen!

Velkommen til det nye tv2nord.dk! Vi er glade for at se dig!

Du har nok opdaget det, men det nye tv2nord.dk ser markant anderledes ud end tidligere. Og det er helt med vilje. 

Vi har strømlinet vores design og lysnet hele vores online-univers op. Samtidig har vi optimeret siden til visning på smartphones og tablets, som stadigt flere nordjyder bruger til at få deres nyheder og programmer fra TV2 Nord.

Nyhedsartiklerne vil, som de altid har gjort, være at finde på vores forside og på vores sektions-undersider, som I kender fra den tidligere side. Her er der intet nyt under solen - og så alligevel. Vores nye side kan, til stor glæde for os, men forhåbentlig også jer, i meget højere grad end tidligere videreformidle vores nyhedsindslag, flotte billeder og meget andet. 

Vores Nordjylland LIVE-udsendelser, korte nyheder samt alle vores programmer fra Salto vil fremover være at finde i HD-kvalitet, og der er er ingen, der skal bekymre sig om, hvorvidt programmerne kan afspilles på netop deres smartphone. Det virker bare.

Løber I på fejl, eller har I svært ved at finde rundt på den nye side, vil vi meget gerne hjælpe jer på vej, ligesom vi tager imod al den hjælp, vi kan få, så vi kan udrydde fejlene. Du sender bare en mail til jest@tv2nord.dk.

Velkommen!

Forsiden lige nu