Velkommen til virkeligheden

SF's Kamal Qureshi skriver åbent brev til Jakob Axel Nielsen

- Ministeren er en varm fortaler for skattelettelser til de rige og nu kan han ved selvsyn se hvordan tilstanden er i den danske sundhedssektor for helt almindelige mennesker.

Sådan skriver SF's sundhedspolitiske ordfører Kamal Qureshi i et åbent brev til den nyudnævnte Klaus Axsel. Det åbne brev er sendt til ne række medier som pressemeddelelse.

- Det der møder den nye sundhedsminister på hans første dag på jobbet er dødsyge kræftpatienter der ligger på gangene og psykisk syge patienter, der sover på slidte madrasser i overfyldte stuer, samtidig med at personalet løber hurtigere og hurtigere for at følge med. Jacob Axel Nielsen har som skatteordfører med jubel i stemmen spredt budskabet om skattelettelser, men nu får han lejlighed til at se bagsiden af skatte-medaljen: et udsultet og nedslidt dansk sundhedsystem".

- At Axel Nielsen skal varetage et sundhedssystem han selv har været med til køre i sænk via skattelettelser, siger alt om regeringens skæve og uretfærdige linje regeringen har lagt, og åbenbart har tænkt sig at fortsætte, skriver Kamal Qureshi.