LIGE NU:

Vendsyssel Elite Badminton skifter stort ud

Tirsdag aften tager VEB hul på en ny sæson i landets bedste badmintonliga, og hele seks nye spillere kan komme i aktion.

Vendsyssel Elite Badminton måtte sidste sæson ud i et nedrykningsslutspil for at sikre sig endnu et år i landets bedste badmintonrække.

I bestræbelserne på at undgå sådan en gentagelse har man frem mod den nye sæson hentet seks nye spillere ind, hvoraf en af dem er en gammel kending, som også skal indgå i et nyt trænerteam.

Den 30-årige skagbo Camilla Sørensen har fået hele sin badmintonopvækst i hjembyen, og hun er et af de nye ansigter, der i denne sæson skal hjælpe Vendsyssel-mandskabet med at nå målsætningen om en placering i top otte, der giver adgang til kvartfinalerne.

Derudover indgår hun også som en del af holdets nye trænerteam med blandt andre Morten Olsen, der skifter fra Hillerød.

- Jeg synes, det ser rigtig, rigtig godt ud. Det virker til, at folk er rigtig klar og tændte på, at sæsonen starter nu her på tirsdag, så det ser lovende ud, siger Camilla Sørensen i forbindelse med holdets træningslejr i Skagen.

På grund af den nye trupsammensætning er et af trænerteamets fokuspunkter, at spillerne får det godt med hinanden rent socialt, og at man finder frem til de rigtige makkerkonstellationer.

Klubbens formand har fulgt træningslejren tæt, og han er fortrøstningsfuld forud for sæsonåbningen.

- Hvis vi kan forblive nogenlunde skadesfri gennem sæsonen, er jeg helt overbevist om, at vi indfrier første målsætning, og det er at komme med i top otte, og spille med i kvartfinalerne, og så kan alt jo ske derfra, siger formand Jan R. Jensen.

Åbningskampen mod Solrød spilles tirsdag klokken 19 i Arena Nord.