LIGE NU:

Vendsyssel forlænger med ex.-verdensmester

Den tidligere verdensmester Peter Rasmussen og Kristian Nielsen fra Sæby repræsenterer også Vendsyssel Elite Badminton i sæsonen 2008-2009.

- Vi er meget glade for, at de fortsætter i VEB. Peter Rasmussen har med sejre i denne sæson over Joachim Persson, Peter Mikkelsen og Kasper Ødum vist, at han stadig er en af Danmarks bedste herresingler, og med en semifinaleplads ved DM og to flotte sejre i de seneste kampe i Badmintonligaen viser Kristian endelig sit store potentiale, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Peter Rasmussen vandt VM i 1997 i Glasgow. Han er 33 år, bor i Farum og arbejder som læge på Nykøbing Falster Sygehus. Han er derfor ikke en del af træningsmiljøet i Frederikshavn.

- Det er ikke noget problem. Peter sørger selv for at passe træningen. Han er utrolig seriøs og møder altid velforberedt op. Det er stor gevinst for os, at Peter har sagt ja til endnu en sæson i VEB-trøjen, udtaler Peter R. Jensen.

Kristian Nielsen kvalificerede sig i slutningen af januar til kvartfinalerne ved Swedish Open. Ugen efter nåede han semifinalerne ved DM i Frederikshavn, og senest har han besejret Niels Christian Kaldau og Kristian Midtgaard i Badmintonligaen.

Inden da bød sæsonen på masser af modgang. På et tidspunkt var den 22-årige sæbynit så langt nede, at han overvejede at holde pause.

- Kristian valgte heldigvis at kæmpe videre, og modgangen har medvirket til at gøre Kristian til en endnu bedre spiller. Det er fornøjelse at se Kristian spille i øjeblikket. Han udstråler ro, taktisk overblik og er fysisk stærk, siger Peter R. Jensen.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal spille første herresingle på VEB's hold i den kommende sæson. Holdets nuværende førstesingle, inderen Anup Sridhar, har kun spillet fire kampe i denne sæson. Han har været skadet og deltaget i nogle internationale turneringer, som lå samtidig med ligakampene.

- Anup er ét af flere emner, vi har i kikkerten, oplyser sportschefen.